Ben jij al klant van QuickOnline?

QuickOnline bestaat uit een groeiend klantennetwerk dat verspreid is door heel het land. Wij willen jouw daar graag bij hebben!

Neem contact op met QuickOnline

LANDELIJKE DEKKING

    Wil je persoonlijk advies of heb je een specifieke vraag? Bezoek dan één van onze servicepunten in jouw omgeving.
Vind jouw specialist hier!
Even overleggen?

Social media

Je doelgroep bereiken en je bekendheid vergroten

Alle activiteiten op social media. Bij ons in goede handen.

Social media als verlengstuk van jouw bedrijf

De hedendaagse ondernemer ontkomt niet meer aan het gebruik van social media. Dit kun je leuk vinden of niet, maar hier ligt dé sleutel voor een grotere naamsbekendheid. Onontkoombaar voor de groeiende onderneming en onmisbaar voor gevestigde bedrijven dus. PixelFresh weet dit uiteraard maar al te goed en heeft zich daarom mede gespecialiseerd in alles wat met social media te maken heeft.

  • QuickOnline ontwerpt een volledig (nieuw) bedrijfsprofiel voor alle social media kanalen. Denk hierbij aan profielfoto’s, coverfoto’s en advertenties. Uiteraard worden alle ontwerpen volledig op elkaar afgestemd, waardoor een maximale uniformiteit ontstaat.
  • Wij maken alle advertenties aan die nodig zijn voor het bereiken van de doelen van de onderneming. Deze advertentiecampagnes worden deels of volledig door ons beheerd. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met de klant.
  • Voor ons is er maar één doel en dat is de bekendheid van de onderneming én het bereik vergroten. Tegelijkertijd willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen. Wij passen de social media strategie volledig aan op jouw wensen en bovenal de gewenste doelen.

FRIS, CREATIEF EN PROFESSIONEEL

QuickOnline staat erom bekend verfrissend te zijn. Dit doen wij door niet teveel in hokjes en beperkingen te denken, maar juist in creatieve oplossingen. Wij zijn informeel ingesteld en tegelijkertijd benaderen wij elk project zeer professioneel.

ALTIJD OP MAAT GEMAAKT

Alles wat QuickOnline ontwikkelt is op maat gemaakt voor de klant. Dat wil zeggen dat wij voor iedere klant unieke diensten afleveren die voldoen aan de specifieke wensen. Wij werken per definitie niet met templates en standaard formats. Elk project bouwen wij vanaf de grond op, waardoor werkelijk alles ontworpen en gecreëerd kan worden.

PERSOONLIJK CONTACT

Ons doel is om altijd een goede relatie op te bouwen met de klant, zowel groot als klein. Dit doet QuickOnline onder meer door echt te investeren in klantrelaties, met persoonlijk advies en contact. Ons streven is altijd om een samenwerking aan te gaan voor de langere termijn, zodat wij samen met de klant iets moois neerzetten.

Meer resultaat uit bedrijfsadvertenties

Elke groeiende onderneming krijgt ermee te maken; hoe bereik je zoveel mogelijk mensen met mijn advertenties op social media. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien je naast voldoende bereik ook je doelgroep wilt aanspreken. Dus naast de advertentie op de juiste manier instellingen, moet je ook rekening houden met een pakkende tekst en als het even kan een afbeelding of illustratie die jouw verhaal ondersteunt. Kortom, een behoorlijk tijdrovende klus dus, helemaal als je daarnaast een bedrijf moet runnen. QuickOnline neemt deze last graag van de schouders door de volledige marketing op social media op zich te nemen. Wij staan erom bekend dat wij altijd maximaal bereik creëren, met een (frisse) boodschap die jouw doelgroep zal aanspreken. Nooit meer omkijken naar je social media activiteiten, maar wel het bedrijf laten groeien dus.

QUICKONLINE IS GRAAG OOK UW MARKETINGPARTNER

De aanpak van QuickOnline spreekt veel klanten erg aan. Samen met onze klanten verdeeld door heel Nederland maken we de mooiste websites en realiseren we succesvolle reclame uitingen.