Ben jij al klant van QuickOnline?

QuickOnline bestaat uit een groeiend klantennetwerk dat verspreid is door heel het land. Wij willen jouw daar graag bij hebben!

Neem contact op met QuickOnline

LANDELIJKE DEKKING

    Wil je persoonlijk advies of heb je een specifieke vraag? Bezoek dan één van onze servicepunten in jouw omgeving.
Vind jouw specialist hier!
Even overleggen?

Webshops

Professionele webwinkels volledig op maat gemaakt

Succesvolle webshops worden door QuickOnline ontwikkelt

Bij QuickOnline kan iedere onderneming of organisatie een professionele webshop laten ontwikkelen. Wij richten ons op conceptontwikkeling, het ontwerp, de ontwikkeling én de ondersteuning achteraf. Voor een volledige service voor jouw succesvolle webshop ben je bij ons aan het juiste (winkel)adres.

FRIS, CREATIEF EN PROFESSIONEEL

QuickOnline staat erom bekend verfrissend te zijn. Dit doen wij door niet teveel in hokjes en beperkingen te denken, maar juist in creatieve oplossingen. Wij zijn informeel ingesteld en tegelijkertijd benaderen wij elk project zeer professioneel.

ALTIJD OP MAAT GEMAAKT

Alles wat QuickOnline ontwikkelt is op maat gemaakt voor de klant. Dat wil zeggen dat wij voor iedere klant unieke diensten afleveren die voldoen aan de specifieke wensen. Wij werken per definitie niet met templates en standaard formats. Elk project bouwen wij vanaf de grond op, waardoor werkelijk alles ontworpen en gecreëerd kan worden.

PERSOONLIJK CONTACT

Ons doel is om altijd een goede relatie op te bouwen met de klant, zowel groot als klein. Dit doet QuickOnline onder meer door echt te investeren in klantrelaties, met persoonlijk advies en contact. Ons streven is altijd om een samenwerking aan te gaan voor de langere termijn, zodat wij samen met de klant iets moois neerzetten.

Magento webshops op maat gemaakt

QuickOnline bouwt zijn webshops op het populaire eCommerce webshop systeem Magento. Magento is een zogenoemd Open Source platform waarin vrijwel alle extensies op maat gemaakt kunnen worden. Standaard bevat Magento al ontzettend veel functionaliteiten en de uitbreidingsmogelijkheden zijn eindeloos. Dit geeft elke onderneming en organisatie de vrijheid om verder te groeien met een succesvolle webshop als basis.

QUICKONLINE IS GRAAG OOK UW MARKETINGPARTNER

De aanpak van QuickOnline spreekt veel klanten erg aan. Samen met onze klanten verdeeld door heel Nederland maken we de mooiste websites en realiseren we succesvolle reclame uitingen.