Ben jij al klant van QuickOnline?

QuickOnline bestaat uit een groeiend klantennetwerk dat verspreid is door heel het land. Wij willen jouw daar graag bij hebben!

Neem contact op met QuickOnline

LANDELIJKE DEKKING

  Wil je persoonlijk advies of heb je een specifieke vraag? Bezoek dan één van onze servicepunten in jouw omgeving.
Vind jouw specialist hier!
Even overleggen?

Over QuickOnline

De online partner met kennis door het gehele land

Wie wij zijn

QuickOnline doet wat het zegt. Snel online, met de hoogst mogelijke kwaliteit. QuickOnline heeft alle kennis in huis op het gebied van internetmarketing. Dankzij ons landelijke netwerk van specialisten leveren wij alle mogelijke online diensten waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben. Wij werken vanuit de gedachte om ondernemers 'volledig te ontzorgen' met alles wat met het internet te maken heeft. Wij helpen met de inkoop van online diensten zoals hosting, websites en marketing. Ons motto is 'Niet verkopen, maar helpen met inkopen'!
 • Ontstaan van QuickOnline

  De ondernemersgedachte van QuickOnline bestaat al sinds 2000. Initiatiefnemer Rob Poulus was destijds één van de eerste die inspeelde op het aanbieden van internet. Sinds 2017 heeft zoon en ondernemer Boyd met zijn bedrijf Pixelutions QuickOnline doorgezet. QuickOnline is de complete marketing partner en bedient haar klanten al jaren met een full-service aanpak.

 • Quickonline en ICT

  Naast alle kennis op het gebied van marketing is QuickOnline ook een specialist op het gebied van ICT service. Vanuit ons landelijke netwerk van specialisten helpen wij ondernemers met het voordelig inkopen en installeren van computers, camerabeveiliging, draadloze netwerken en zo goed als alle overige ICT diensten. Ook hier beloven wij snelheid én kwaliteit.

Benieuwd wat QuickOnline voor jouw bedrijf of organisatie kan doen?

Bekijk hier onze diensten of neem direct contact met ons op!

 • Kennismaking

  met een bak koffie

  Een goed begin is het halve werk, dus een goede kennismaking is volgens ons heel belangrijk. Met of zonder bak koffie bespreken wij graag de wensen en doelen van jouw bedrijf of organisatie.

 • Concept

  Een ontwerp naar wens

  Na een uiteraard goede kennismaking is het tijd voor de conceptontwikkeling. Jij hebt ons verteld wat je wilt en wij gaan aan de slag om dat te realiseren. Wij zorgen dat het ontwerp volledig aan jouw wensen voldoet!

 • Ontwikkeling

  Technische realisatie

  Vervolgens is het aan ons om het concept om te zetten in een product of dienst. Wij halen alles uit onze kast (lees; netwerk) om tot een zo goed mogelijk eindproduct te komen. Wij stoppen niet tot jij tevreden bent!

  .
 • Deployment

  lancering van uw product

  Dit is het moment waar wij als QuickOnline enorm naar uit kijken; de oplevering van het eindproduct. Een tevreden klant is ons veel waard, dus dat is waar wij naar streven. Indien gewenst bieden wij ook een uitstekende service en ondersteuning aan na oplevering.

QUICKONLINE IS GRAAG OOK UW MARKETINGPARTNER

De aanpak van QuickOnline spreekt veel klanten erg aan. Samen met onze klanten verdeeld door heel Nederland maken we de mooiste websites en realiseren we succesvolle reclame uitingen.