Ben jij al klant van QuickOnline?

QuickOnline bestaat uit een groeiend klantennetwerk dat verspreid is door heel het land. Wij willen jouw daar graag bij hebben!

Neem contact op met QuickOnline

LANDELIJKE DEKKING

    Wil je persoonlijk advies of heb je een specifieke vraag? Bezoek dan één van onze servicepunten in jouw omgeving.
Vind jouw specialist hier!
Even overleggen?

Maatwerk catalogus website

De Haardenmakers

Een warme website met uitgebreide catalogus

De Haardenmakers leveren sfeervolle en warme producten voor elk interieur. Denk hierbij aan gashaarden, schouwen, pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en andere aanverwante artikelen. De Haardenmakers hadden als voornaamste wens een unieke website die warmte uitstraalt en voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarnaast was het van belang dat het volledig assortiment online inzichtelijk werd voor de bezoekers en klanten.

De Haardenmakers

(B) De warme uitstraling is gerealiseerd door zwartgrijs te combineren met warme tinten van geel en rood. Resultaat is een website die dezelfde sfeer moet oproepen als een interieur waarbij de kachel of haard centraal staat.

(B) De website is dusdanig gebouwd zodat deze optimaal gevonden wordt in zoekmachines. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke stijging van het aantal bezoekers én het aantal aanvragen.

(B) De online catalogus is opgebouwd met een uitgebreid filtersysteem, zodat de klant snel en direct bij het gewenste product uitkomt. Daarnaast is een module ingebouwd waarbij de klant zelf een offerte op maat kan aanvragen.

Logo & Huisstijl Internetmarketing

QUICKONLINE IS GRAAG OOK UW MARKETINGPARTNER

De aanpak van QuickOnline spreekt veel klanten erg aan. Samen met onze klanten verdeeld door heel Nederland maken we de mooiste websites en realiseren we succesvolle reclame uitingen.